Bel mij terug 
Pagina: Hypotheken

Hypotheken

Sap Financiële Diensten is gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheekadvies. Er zijn veel zaken waar u bij de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een woning rekening mee moet houden. Wij adviseren u over de verschillende hypotheekvormen en welke voorwaarden en risico's daar aan zijn verbonden. Samen komen we tot een weloverwogen vorm van financiering die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ons advies gaat verder dan alleen een bruto-netto berekening.

 

Invloed verandering van persoonlijke situatie op uw hypotheek

Is er na het afsluiten van uw hypotheek iets veranderd in uw persoonlijke situatie? Dan is het goed om samen te bekijken wat de gevolgen zijn voor uw financiële zaken. Omstandigheden die invloed kunnen hebben zijn bijvoorbeeld een verhuizing, samenwonen, echtscheiding, ontslag of overlijden van een partner.

 

Hypotheek voor starters op de woningmarkt

Gaat u uw eerste woning kopen? Als starter op de woningmarkt komt er veel op u af. Niet alleen de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook de financiering kan veel spanning veroorzaken. Vraagt u zich af hoeveel u kunt lenen? Welke hypotheekvormen er zijn en welke het beste bij uw situatie past? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor bepaalde regelingen? Wij besteden veel aandacht aan uitleg en advies.

 

Aankoopbegeleiding

Sap Financiële Diensten heeft veel ervaring in het begeleiden van kopers op de woningmarkt, zowel voor starters als huizenbezitters. Wij weten wat de risico's en valkuilen zijn. Wij kennen de verschillende regels en wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning. Daarom begeleiden wij u graag bij de aankoop van uw woning en regelen ook, indien gewenst, de taxatie, bouwkundige keuring, notaris en voorlopige teruggave bij de Belastingdienst.