Bel mij terug 
Pagina: Scheiden

Scheiden

Gaan u en uw partner uit elkaar? Dan volgt er waarschijnlijk een emotionele en hectische periode. Helemaal als u samen kinderen heeft. Bij een echtscheiding moeten er in relatief korte tijd veel financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de hypotheek, uw verzekeringen of belastingzaken na de scheiding? Dan is het fijn om te kunnen rekenen op deskundige begeleiding van een financieel scheidingsadviseur.

 

Scheidingsadviseur

In een emotioneel heftige tijd is het nemen van beslissingen en het regelen van praktische zaken niet eenvoudig. Wij werken samen met Willem Poelmann van ScheidingsKompas. Willem is een RFEA gecertificeerde scheidingsadviseur die zijn ervaring op het gebied van scheidingsbemiddeling en mediation combineert met zijn jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringsbranche. Zijn begeleiding is gericht op een objectief en gedegen budgetplan en een financiële afrekening waarin beide partijen zich kunnen vinden.

 

Hypotheek na scheiding

De woning behoort in de meeste gevallen tot een van de belangrijkste gezamenlijke bezittingen. Heeft u samen een woning met een hypotheek? Dan is het goed om te weten wat er gebeurt met de woning en de hypotheek na de scheiding. Willem bekijkt samen met u de gevolgen en de mogelijkheden met betrekking tot uw woning. Hij is op de hoogte van de situatie op de woningmarkt en houdt als onafhankelijke partij rekening met de woonwensen van beide partijen.


Scheidingsconvenant

Willem helpt u stap voor stap en op uw tempo door de echtscheiding. Hij staat klaar met advies op de voor u belangrijke punten. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de afspraken tussen u en uw partner over wonen en andere beslissingen rondom de scheiding worden vastgelegd in een uitgebreid en compleet echtscheidingsconvenant.

 

De voordelen van een financieel scheidingsadviseur op een rij:

  • Duidelijkheid over uw inkomen en uitgaven na de scheiding;
  • Hulp na afronding van de scheiding met belastingen en pensioenen;
  • Een vast en scherp tarief, inclusief advocaat- en rechtbankkosten;
  • Eén aanspreekpunt gedurende uw scheidingsproces;
  • RFEA gecertificeerd, dus aantoonbaar gekwalificeerd;
  • Een uitgebreid en compleet echtscheidingsconvenant met heldere afspraken voor de kinderen in een ouderschapsplan.