Bel mij terug 
Pagina: Wij zijn

Wie wij zijn

Wij zijn Sap Financiële Diensten, een middelgroot financieel dienstverlener voor uw hypotheek, verzekeringen en persoonlijke financiële planning.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedenken van financiële oplossingen op het gebied van hypotheken en daaraan verwante financieringen. Daarnaast behartigen wij graag uw verzekeringsbelangen. In ons advies stellen wij u en uw wensen en doelstellingen centraal.


Sap Financiële Diensten toen

Het bedrijf is opgericht in 2003 door Herman Sap. Herman had voor oprichting reeds jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Het bedrijf is gegroeid van een eenmanszaak tot een onderneming waar dagelijks meerdere medewerkers voor u aan het werk zijn.


Sap Financiële Diensten nu

Voor een transparant hypotheekadvies en een goede verzekeringsoplossing komt u bij Sap Financiële Diensten. Wij loodsen u door een wirwar van wetgeving en nieuwe financieringsregels. Daarnaast werken wij bij Sap Financiële Diensten niet vanuit een product maar vanuit vier verschillende thema’s, te weten:
 

  • Leven
  • Wonen
  • Toekomst
  • Zekerheid


Dit is de financiële planning. Van hieruit kijken we welke wensen u heeft en wat uw bereidheid is tot het nemen van risico’s. Pas dan kijken we welk product het beste bij u past.
 

Wij hebben klanten door heel Noord-Nederland en zijn in deze regio een geduchte onafhankelijke speler. Voor u houdt onafhankelijk in dat wij volledig vrij zijn in onze advisering en dat wij vrij kunnen handelen. Sap Financiële Diensten heeft geen verplichtingen naar banken en verzekeraars.
 

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij een kantoor aan huis in Leek. Maar uiteraard komen wij ook graag bij u thuis.