Contact opnemen

Nieuwe hypotheek

Een nieuwe hypotheek nodig?

De meeste mensen die een huis willen kopen hebben zelf niet voldoende eigen geld om de aanschaf van de woning rond te krijgen. Gelukkig zijn er in Nederland veel geldverstrekkers die kunnen helpen met het lenen van geld voor de aanschaf van een woonhuis. Het huis zelf dient dan als onderpand voor deze hypothecaire lening (hypotheek).

Je hypotheek en je toekomstplannen

Het lenen van geld voor de aanschaf van een woning heeft veel gevolgen voor je toekomst. Maandelijks betaal je rente en aflossing voor de lening met als gevolg dat je minder kunt besteden aan andere uitgaven.

De meeste hypotheken lopen 30 jaar, en daarom moet je nu goed nadenken over je toekomst. Wij kunnen je erg goed helpen met het maken van een financiële planning voor je toekomst. Het is onze specialiteit om samen met jou na te denken over de belangrijke zaken die komen kijken bij een hypotheek. We bespreken jouw wensen en mogelijkheden met je. De aanvraag van je hypotheek, en al het papierwerk dat daarbij komt kijken, regelen we voor je.

Gegarandeerd helder hypotheekadvies

Sap Financiële Diensten heeft een netwerk van makelaars, taxateurs en notarissen die we kunnen inschakelen om alles rond de aankoop van je woning en de aanvraag van je hypotheek soepel te laten verlopen. We geven al ruim 15 jaar uitstekend hypotheekadvies in heldere taal. Lees de beoordelingen van onze tevreden klanten en overtuig jezelf.

helder hypotheekadvies

Wat onze klanten zeggen